Husk - Gratis levering og hvis du bestiller inden 19, sender vi samme dag.

Billig skimaske i rigtig god kvalitet. Åndehuller og neopren som sikre den bedste komfort. Masken kan også bruges af folk på jagt, folk der kører MTB eller motorcykel. Fås også i rød og blå.

Skimaske

Vi forhandler billige skimasker der kan købes I tre forskellige farver: sort, rød og blå. Grunden til at vi kan sælge skimaskerne så billigt, er at vi kun forhandler dette ene produkt, hvilket tillader os at købe flere hjem til lavere pris, som kommer dig til gode!

Hos os finder du de billigste skimasker I Danmark!

Ønsker du at finde mere ud af hvem der står bag denne side, kan du læse list om os med at følge linket her: Værd at vide om billigeskimasker.dk

Skimasker anvendes til ikke blot ski,

men også til mange andre aktiviteter som f.eks. jagt, MTB og Motorcykel. Du kender det nok – du står på ski flere timer i streg, kulden er under frysepunktet, og din jakke dækker knap nok dit ansigt. Du kan ikke længere føle dit ansigt, og du bliver nød til at holde en pause på grund af kulden. Nu behøver du ikke længere begrænse dig selv på pisten, for denne skimaske er perfekt til at dække dit ansigt når du står på ski. Skimasken er perfekt til alle der fryser ansigtet, pga. størrelsen passer alle, da den påklæbes på bagsiden, ved hjælp af velcro.

Billig skimaske i kvalitetsmateriale!

Skimasken er syet i et blødt neopren materiale, hvilket lettere former sig om ansigtet. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor stramt skimasken skal sidde, da den kan justeres i størrelsen med velcro. Der er syet en lomme til udluftning ved næsen, hvilket forhindrer ubehag, og lader dig trække vejret uhindret. Endvidere er der påsyet et mindre udluftningshul på siden, hvilket tillader yderligere luftstrøm til og fra skimasken.